Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


RSG De Borgen bezoekt Hofland Deltaflex

Tolbert, maart 2019

Als onderdeel van ons ISO26000 MVO, is Hofland Deltaflex Rubbertechniek één van de technische bedrijven welke mee doet aan een pool die regelmatig groepjes leerlingen van RSG de Borgen ontvangt om hen te laten zien hoe de praktijk werkt. Dit in het kader van bijvoorbeeld natuurkunde waarin de theorie wordt gedoceerd van hetgeen wij doen (het vulcaniseren van rubber).

Op 18 maart mochten wij weer een groepje enthousiaste leerlingen ontvangen welke kennis maakten met de vele toepassingsmogelijkheden van rubber alsook de producten welke Hofland Deltaflex in haar assortiment heeft. Na dit theoretische gedeelte volgde ook vandaag weer een rondleiding waarbij de leerlingen zelf ook een machine mochten bedienen om te ervaren wat de techniek in de praktijk in houdt.

Ook nu waren de leerlingen weer bijzonder enthousiast en leergierig om diverse zaken te voelen, leren en beleven en kunnen we wederom terugkijken op een geslaagde morgen, waarbij de school het toeliet dat de "les" behoorlijk uitliep...

 

Terug