Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Hofland Deltaflex verlengt sponsoring Bertus Folkersma Racing Team

Tolbert, juli 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft de sponsoring van het Motorsport team Folkertsma ook voor 2018 verlengd. Het team rond coureur Bertus Folkertsma, richt zich ook dit jaar op het rijden van de befaamde maar ook beruchte Manx Grand Prix op het britse eiland Man. In 2017 reed Bertus hier ook al, waar een TV documentaire van is gemaakt en te zien was op de landelijke TV.

De TT en Grand Prix van Man geldt als de spectaculairste en gevaarlijkste races van de internationale motorsport. Op het soms krappe stratencircuit, maar tegelijkertijd ook schitterende omgeving, schuilt het gevaar in een klein hoekje. Hier hebben al vele coureurs in het verleden hun leven gelaten. 

Daarnaast rijdt het team volgens planning nog enkele wedstrijden in het ONK Superbike.

Hofland Deltaflex is al vele jaren sponsor van dit motorsport team, dat geldt als een van de grotere priveteams van Nederland. Met zijn fantastische paddock faciliteiten om gasten te ontvangen tijdens races, is Hofland Deltaflex Rubbertechniek al diverse malen te gast geweest met relaties voor een uniek en indrukwekkend kijkje achter de schermen van een Nederlands motorraceteam.

Wij wensen Bertus heel veel veilige kilometers op Man.

Terug