Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Hofland Deltaflex sponsort HPS Racingteam

Tolbert, April 2021

Hofland Deltaflex heeft zich als sponsor verbonden aan het racingteam van HPS racing. Dit team, actief in de Nederlandse OW PROCUP600 competitie, is opgezet rond coureur Mariska van Wijngaarden. Deze 28 jarige Friezin uit  houdt zich inmiddels een aantal jaren dapper staande in de mannenwereld die de Nederlandse motorracewereld is. Het was niet vanzelfsprekend dat deze dame op de motor over een circuit zou racen...

Mariska verloor op zeer jonge leeftijd grotendeels haar gehoor en alsof dit nog niet genoeg was kreeg ze op 15 jarige leeftijd de ziekte van Hodgkin (Lymfeklierkanker). Na een zware en langdurige periode van herstel en behandelingen knokte ze zich er toch weer bovenop, een eigenschap die ze ook door haar gehoorproblemen had ontwikkeld: Ze heeft altijd gevochten om serieus genomen te worden en haar plekje in de maatschappij te veroveren.

Sinds 2015 begeleiden haar teamleden Pieter, Rob en Willem haar en maakten zij mogelijk wat onmogelijk leek: een racecarrière.

Hofland Deltaflex is trots een bijdrage te mogen leveren aan de ambities van dit bijzondere team en we wensen Mariska en haar mannen alle succes in het behalen van hun doelen.

Wilt u het team ook ondersteunen (dit kan al voor een klein bedrag)? Ga naar www.hpsracing.nl of de facebookpagina van het team voor meer informatie.

Terug