Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Hofland Deltaflex en Hevea Holding Bundelen krachten!

Tolbert/Lelystad, December 2021

Op 16 juni jl. was het exact 15 jaar geleden dat René Hoekzema Hofland Deltaflex Rubbertechniek B.V. (hierna HDRT) heeft overgenomen, om dit in de afgelopen jaren met een enthousiast team medewerkers uit te bouwen tot de stabiele en gezonde organisatie die het nu is.

De laatste jaren waren voor René persoonlijk zwaar, omdat zijn gezondheid hem meermalen ernstig in de steek liet. Gelukkig kwam René er weer bovenop en kon hij vertrouwen op zijn collega’s die het bedrijf tijdens zijn afwezigheid met volle inzet bleven voortzetten. De vele operaties en behandelingen welke hij moest ondergaan drukten fors op zijn energie waardoor het realiseren van de plannen en ambities een steeds grotere uitdaging zijn geworden.


Tegelijkertijd was de Hevea Holding, eigenaar van o.a. RIS Rubber Nederland en Bulgarije, op zoek naar uitbreiding van haar activiteiten. Vanuit de wens om klanten een zo breed mogelijk pakket aan rubberproducten te kunnen aanbieden is de samenwerking met HDRT gestart. Hierbij bleek HDRT een bijzonder waardevolle aanvulling op de activiteiten, waarbij René tegelijkertijd voor een deel kon worden ontzorgd. Met trots kunnen we melden dat per 1 januari 2021 HDRT onderdeel is geworden van de Hevea Holding.


Voor u als klant zal er weinig veranderen. HDRT blijft een zelfstandig autonoom bedrijf en blijft gevestigd in Tolbert. Alle medewerkers blijven werkzaam bij HDRT evenals René, die gewoon zal aanblijven als directeur. Hij kan zijn ambities en plannen welke hij heeft verder uitbouwen, nu hij voor een behoorlijk deel van zijn oude taken wordt ontzorgd door de ondersteuning vanuit de andere bedrijven in de groep.

Terug