Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Hofland Deltaflex winnaar BVL Jaarprijs!

Leek/Tolbert, Januari 2019

Gisteren ontving Hofland Deltaflex van de voorzitter van de Bedrijvenvereniging Leek de laatste BVL Jaarprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf in de Gemeente Leek die een bijzondere prestatie heeft geleverd of op andere gronden deze prijs heeft verdiend. Hofland Deltaflex ontving de prijs vanwege de prestaties in

Lees verder
HDRT binnenkort ISO9001 gecertificeerd

Tolbert, december 2018

Al enige tijd was Hofland Deltaflex Rubbertechniek voornemens zich ISO9001:2015 te laten certificeren. Echter, door omstandigheden werd dit voornemen vertraagd. Medio 2018 hebben wij dit opnieuw opgepakt met als resultaat dat wij dinsdag 18 december 2018 de certificeringsaudit met succes hebben kunnen doorlopen en wij ons binnenkort ISO9001:2015 gecertificeerd mogen noemen. Certificeringsinstantie TÜV Nederland was degene die de auditatie voor haar rekening namen. Hierover binnenkort meer... 

Lees verder
Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

Tolbert, december 2018

Gedurende de feestdagen heeft Hofland Deltaflex gewijzigde openingstijden. Tussen Kerst en Nieuwjaar zal er met minimale bezetting worden geproduceerd, waardoor levertijden langer kunnen zijn dan u van ons gewend bent.

  • 24 december 2018 - gesloten
  • 25 december 2018 - gesloten
  • 26 december 2018 - gesloten
  • 27 december 2018 - geopend van 08.00 tot 17.00 uur
  • 28 december 2018 - geopend van 08.00 tot 17.00 uur
  • 31 december 2018 - gesloten
  • 01 januari 2019 - gesloten

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling.

Lees verder
PVC Producten Phthalaat vrij

Tolbert, september 2018

Wist u dat onze PVC producten als plaatmateriaal, snijmatten en stroken(gordijnen) 100% phthalaat vrij zijn? Al sinds vele decennia levert Hofland Deltaflex een breed assortiment producten in dit segment. Denkt u aan transparant PVC maar ook geribd, Polar (voor gebruik in bijvoorbeeld koel- en vries opslag, gekleurd en materiaal voor lastoepassing (zoals lasgordijnen).

Allemaal van uitstekende kwaliteit (Europees fabrikaat) en scherp geprijsd.

Ook montage materialen als ons Easymount inhaak systeem of het zeer eenvoudig te monteren Quickmount systeem behoort tot ons standaard leveringsprogramma en is veelal uit voorraad leverbaar.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Lees verder
Folkertsma gecrasht tijdens training Manx GP

Isle of Man, 18 augustus 2018

Tijdens een van de eerste trainingen voor de Manx GP, kwam coureur Bertus Folkertsma hard ten val. Na in de mountain sectie naast de baan te geraken ontweek hij ter nauwernood een muurtje en kwam terug op de baan, waar het hobbelig was door hoogte verschillen en hij alsnog ten val kwam. In eerste instantie leek de schade bij rijder en materiaal nog mee te vallen, maar uiteindelijk bleek Folkertsma toch letsel aan de schouder te hebben opgelopen, waardoor zijn deelname aan de Manx GP ten einde was.

Wij zijn blij dat het letsel van Bertus mee valt, daar crashes op dit circuit vaak slecht eindigen en niet zelden dodelijk zijn, en wensen hem een spoedig herstel.

Lees verder
Hofland Deltaflex verlengt sponsoring Bertus Folkersma Racing Team

Tolbert, juli 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft de sponsoring van het Motorsport team Folkertsma ook voor 2018 verlengd. Het team rond coureur Bertus Folkertsma, richt zich ook dit jaar op het rijden van de befaamde maar ook beruchte Manx Grand Prix op het britse eiland Man. In 2017 reed Bertus hier ook al, waar een TV documentaire van is gemaakt.

Daarnaast rijdt het team volgens planning nog enkele wedstrijden in het ONK Superbike.

Wij wensen Bertus heel veel veilige kilometers op Man.

Lees verder
Hofland Deltaflex neemt deel aan operatie Clean Sweep

Tolbert, mei 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV heeft zich geconformeerd aan de internationale actie Operation CLEAN SWEEP welke gericht is om de hoeveelheid zwerfafval te doen verminderen. In ons MVO beleid past een dergelijke actie prima, waardoor wij ons hebben aangesloten bij de aktie welke in Nederland is geïnitieerd door de overheid in samenwerking met o.a. onze branchevereniging NRK.
 

Lees verder
Hofland Deltaflex sponsor Samenloop voor Hoop Oldambt

Tolbert/Oldambt, mei 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft zich verbonden als sponsor van de Samenloop voor Hoop - Oldambt. Deze 24-uurs loop, welke zal worden gehouden op 2 en 3 juni 2018 in de Blauwe Stad in de gemeente Oldambt. Met dit evenement wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding, een doel dat Hofland Deltaflex Rubbertechniek ook zeer belangrijk vind. 

Kijkt u voor meer informatie op  https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/groningen/oldambt/

Lees verder
Hofland Deltaflex gesloten op 10 en 11 mei

Tolbert, mei 2018

Vanwege Hemelvaart is Hofland Deltaflex Rubbertechniek gesloten op donderdag 10 en vrijdag 11 mei 2018. 

Lees verder
Hofland Deltaflex verdubbeld snijcapaciteit

Tolbert, mei 2018

Met de aanschaf van een 2e CNC gestuurde snijplotter, verdubbelt Hofland Deltaflex Rubbertechniek haar capaciteit in het snijden van producten uit rubber, pakkingplaat en zacht-pvc. Net als de eerste plotter, is de nieuwe ook van het Duitse merk Aristo.

Lees verder