Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Wegens pasen gesloten op 22 april

Tolbert, maart 2019

Vanwege Pasen zijn wij gesloten op maandag 22 april a.s.

Op Goede Vrijdag zijn wij wel normaal geopend.

Wij wensen u een fijn paasweekend.

Lees verder
RSG De Borgen bezoekt Hofland Deltaflex

Tolbert, maart 2019

Als onderdeel van ons ISO26000 MVO, is Hofland Deltaflex Rubbertechniek één van de technische bedrijven welke mee doet aan een pool die regelmatig groepjes leerlingen van RSG de Borgen ontvangt om hen te laten zien hoe de praktijk werkt. Dit in het kader van bijvoorbeeld natuurkunde waarin de theorie wordt gedoceerd van hetgeen wij doen (het vulcaniseren van rubber).

Op 18 maart mochten wij weer een groepje enthousiaste leerlingen ontvangen welke kennis maakten met de vele toepassingsmogelijkheden van rubber alsook de producten welke Hofland Deltaflex in haar assortiment heeft. Na dit theoretische gedeelte volgde ook vandaag weer een rondleiding waarbij de leerlingen zelf ook een machine mochten bedienen om te ervaren wat de techniek in de praktijk in houdt.

Ook nu waren de leerlingen weer bijzonder enthousiast en leergierig om diverse zaken te voelen, leren en beleven en kunnen we wederom terugkijken op een geslaagde morgen, waarbij de school het toeliet dat de "les" behoorlijk uitliep...

Lees verder
Hofland Deltaflex ontvangt Certificaat ISO9001:2015

Tolbert, februari 2019

In december 2018 doorliep Hofland Deltaflex Rubbertechniek met goed gevolg de certificeringsaudit t.b.v. ISO9001:2015. Door de feestdagen en jaarwisseling duurde het even voordat certificeringsbureau TÜV Nederland, het certificaat kon afgeven, maar gelukkig mochten wij deze inmiddels hebben ontvangen. Hiermee is Hofland Deltaflex nu ook echt ISO9001:2015 gecertificeerd.

Lees verder
Businessclub Top of Holland bezoekt Hofland Deltaflex

Tolbert, januari 2019

Exact 10 jaar na de publicatie van een uitgebreid artikel over Hofland Deltaflex in het gelijknamige magazine, bracht businessclub Top of Holland een bedrijfsbezoek aan Hofland Deltaflex. Zo'n 30 geïnteresseerde leden maakten kennis met de veelzijdigheid van rubber en de vele toepassingsmogelijkheden van de producten die Hofland Deltaflex produceert.

Ook veel indruk bij de gasten maakte de betrokkenheid van de medewerkers bij het bedrijf, alsook de inspanningen welke Hofland Deltaflex doet op het gebied van Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Lees verder
Hofland Deltaflex winnaar BVL Jaarprijs!

Leek/Tolbert, Januari 2019

Gisteren ontving Hofland Deltaflex van de voorzitter van de Bedrijvenvereniging Leek de laatste BVL Jaarprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf in de Gemeente Leek die een bijzondere prestatie heeft geleverd of op andere gronden deze prijs heeft verdiend. Hofland Deltaflex ontving de prijs vanwege de prestaties in

Lees verder
HDRT binnenkort ISO9001 gecertificeerd

Tolbert, december 2018

Al enige tijd was Hofland Deltaflex Rubbertechniek voornemens zich ISO9001:2015 te laten certificeren. Echter, door omstandigheden werd dit voornemen vertraagd. Medio 2018 hebben wij dit opnieuw opgepakt met als resultaat dat wij dinsdag 18 december 2018 de certificeringsaudit met succes hebben kunnen doorlopen en wij ons binnenkort ISO9001:2015 gecertificeerd mogen noemen. Certificeringsinstantie TÜV Nederland was degene die de auditatie voor haar rekening namen. Hierover binnenkort meer... 

Lees verder
Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

Tolbert, december 2018

Gedurende de feestdagen heeft Hofland Deltaflex gewijzigde openingstijden. Tussen Kerst en Nieuwjaar zal er met minimale bezetting worden geproduceerd, waardoor levertijden langer kunnen zijn dan u van ons gewend bent.

  • 24 december 2018 - gesloten
  • 25 december 2018 - gesloten
  • 26 december 2018 - gesloten
  • 27 december 2018 - geopend van 08.00 tot 17.00 uur
  • 28 december 2018 - geopend van 08.00 tot 17.00 uur
  • 31 december 2018 - gesloten
  • 01 januari 2019 - gesloten

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling.

Lees verder
PVC Producten Phthalaat vrij

Tolbert, september 2018

Wist u dat onze PVC producten als plaatmateriaal, snijmatten en stroken(gordijnen) 100% phthalaat vrij zijn? Al sinds vele decennia levert Hofland Deltaflex een breed assortiment producten in dit segment. Denkt u aan transparant PVC maar ook geribd, Polar (voor gebruik in bijvoorbeeld koel- en vries opslag, gekleurd en materiaal voor lastoepassing (zoals lasgordijnen).

Allemaal van uitstekende kwaliteit (Europees fabrikaat) en scherp geprijsd.

Ook montage materialen als ons Easymount inhaak systeem of het zeer eenvoudig te monteren Quickmount systeem behoort tot ons standaard leveringsprogramma en is veelal uit voorraad leverbaar.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Lees verder
Folkertsma gecrasht tijdens training Manx GP

Isle of Man, 18 augustus 2018

Tijdens een van de eerste trainingen voor de Manx GP, kwam coureur Bertus Folkertsma hard ten val. Na in de mountain sectie naast de baan te geraken ontweek hij ter nauwernood een muurtje en kwam terug op de baan, waar het hobbelig was door hoogte verschillen en hij alsnog ten val kwam. In eerste instantie leek de schade bij rijder en materiaal nog mee te vallen, maar uiteindelijk bleek Folkertsma toch letsel aan de schouder te hebben opgelopen, waardoor zijn deelname aan de Manx GP ten einde was.

Wij zijn blij dat het letsel van Bertus mee valt, daar crashes op dit circuit vaak slecht eindigen en niet zelden dodelijk zijn, en wensen hem een spoedig herstel.

Lees verder
Hofland Deltaflex verlengt sponsoring Bertus Folkersma Racing Team

Tolbert, juli 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft de sponsoring van het Motorsport team Folkertsma ook voor 2018 verlengd. Het team rond coureur Bertus Folkertsma, richt zich ook dit jaar op het rijden van de befaamde maar ook beruchte Manx Grand Prix op het britse eiland Man. In 2017 reed Bertus hier ook al, waar een TV documentaire van is gemaakt.

Daarnaast rijdt het team volgens planning nog enkele wedstrijden in het ONK Superbike.

Wij wensen Bertus heel veel veilige kilometers op Man.

Lees verder