Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Hofland Deltaflex neemt deel aan operatie Clean Sweep

Tolbert, mei 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV heeft zich geconformeerd aan de internationale actie Operation CLEAN SWEEP welke gericht is om de hoeveelheid zwerfafval te doen verminderen. In ons MVO beleid past een dergelijke actie prima, waardoor wij ons hebben aangesloten bij de aktie welke in Nederland is geïnitieerd door de overheid in samenwerking met o.a. onze branchevereniging NRK.
 

Lees verder
Hofland Deltaflex sponsor Samenloop voor Hoop Oldambt

Tolbert/Oldambt, mei 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft zich verbonden als sponsor van de Samenloop voor Hoop - Oldambt. Deze 24-uurs loop, welke zal worden gehouden op 2 en 3 juni 2018 in de Blauwe Stad in de gemeente Oldambt. Met dit evenement wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding, een doel dat Hofland Deltaflex Rubbertechniek ook zeer belangrijk vind. 

Kijkt u voor meer informatie op  https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/groningen/oldambt/

Lees verder
Hofland Deltaflex gesloten op 10 en 11 mei

Tolbert, mei 2018

Vanwege Hemelvaart is Hofland Deltaflex Rubbertechniek gesloten op donderdag 10 en vrijdag 11 mei 2018. 

Lees verder
Hofland Deltaflex verdubbeld snijcapaciteit

Tolbert, mei 2018

Met de aanschaf van een 2e CNC gestuurde snijplotter, verdubbelt Hofland Deltaflex Rubbertechniek haar capaciteit in het snijden van producten uit rubber, pakkingplaat en zacht-pvc. Net als de eerste plotter, is de nieuwe ook van het Duitse merk Aristo.

Lees verder
Hofland Deltaflex gesloten tijdens Koningsdag

Tolbert April 2018

In verband met Koningsdag zijn wij gesloten op vrijdag 27 april.

Lees verder
Hofland Deltaflex breidt machinepark uit

Tolbert, Hamburg, April 2018

Binnenkort zal ons machinepark worden uitgebreid met een extra CNC gestuurde snijmachine, als aanvulling op onze productiecapaciteit. Gezien de groei welke wij doormaken hebben wij vorig jaar meermalen geconstateerd dat wij de vraag niet altijd optimaal konden realiseren, waardoor uitbreiding van onze productiecapaciteit een logisch gevolg is.

Net als bij onze huidige snijmachine hebben wij ook dit keer gekozen voor het duitse Aristo. Met deze uitbreiding zal ons streven "klaar terwijl uw wacht" voor kleine series en specials als het gaat om vlakke afdichtingen uit rubber- of pakkingplaat weer onze standaard zijn.

Medio mei 2018 zal de 2e machine operationeel zijn.
 

Lees verder
Hofland Deltaflex sponsor Danny de Boer

Tolbert/Staphorst, april 2018

Net als vorig seizoen zal Hofland Deltaflex Rubbertechniek zich als sponsor verbinden aan motorcoureur Danny de Boer. De Boer, ook bekend als "The Farmer #44", komt uit in het IDM kampioenschap Superbike1000. Dit jaar hoopt Danny een greep naar de titel te doen. Ondanks enkele vervelende blessures vorig jaar, bereikte de Staphorster motorcoureur toch nog een respectabele 4e plaats in het kampioenschap. 

De Boer is dit seizoen lid van het Yamaha MGM team.

Fotocredit: Henk Teerink

Lees verder
Wegens pasen zijn wij gesloten op maandag 2 april

Tolbert, maart 2018

Vanwege Pasen zijn wij gesloten op maandag 2 april a.s.

Op Goede Vrijdag zijn wij wel normaal geopend.

Wij wensen u een fijn paasweekend.
 

Lees verder
Hofland Deltaflex subsponsor Joey Louwes Racing Team

Tolbert, januari 2018

Net als voorgaande jaren zal Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV als subsponsor een bijdrage leveren aan het Joey Louwes Racingteam.

Louwes, een inmiddels 22 jarige coureur uit het nabijgelegen dorp Zevenhuizen, is al jaren actief in de motorsport, en vorig jaar succesvol in de OW Supercup 600 klasse, welke hij met een mooie 4e plaats in het eindklassement afsloot in 2017.

Lees verder
Gelukkig Nieuwjaar!

Tolbert, januari 2018

Het gehele team van Hofland Deltaflex Rubbertechniek wenst u een succesvol en gezond 2018!
 

Lees verder