Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Hofland Deltaflex normaal geopend tijdens vakantie

T olbert, juli 2021

Net als voorgaande jaren is Hofland Deltaflex ook dit jaar tijdens de vakantieperiode normaal geopend, zij het in een minimale bezetting. Hierdoor kan het voorkomen dat de lever- en reactietijden langer kunnen zijn dan u van ons gewend bent. Onze productieafdeling is gesloten in de weken 31, 32 en 33 als gevolg van vakantie en groot onderhoud.

Wij wensen u een fijne vakantie. Blijf gezond.

Lees verder
Hofland Deltaflex hoofdsponsor FCC de Spartanen

Tolbert/Zevenhuizen juni 2 021

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft zich voor 3 jaren verbonden als Hoofdsponsor van FCC De Spartanen in Zevenhuizen. Deze fietscrossclub is al vele jaren een begrip in Noord Nederland en heeft al sinds midden jaren 80 haar thuisbaan in het Groningse dorp Zevenhuizen, niet ver van Tolbert en is met ruim 60 leden een van de grotere BMX clubs van Noord Nederland. .

Lees verder
Omroep Fryslan op bezoek bij HPS Racingteam

Assen, juni 2021

Het HPS Racingteam rond coureur Mariska van Wijngaarden kreeg onlangs bezoek van een cameraploeg van Omroep Friesland. Aanleiding was de toch wel bijzondere en vooral indrukwekkende geschiedenis van Mariska. 

Lees verder
Gesloten i.v.m. Pinksteren

T olbert, mei 2021

Vanwege het komende Pinksterweekend, zijn wij maandag 24 mei gesloten.

Lees verder
Rubber is Overal!

Tolbert/Den Haag, mei 2021

Branchevereniging NVR/TRA, onderdeel van de Federatie Nederlandse Rubber en Kunstofindustrie, presenteerde onlangs haar compleet vernieuwde website. Onderdeel hiervan is ook een korte film waarin heel duidelijk wordt hoe belangrijk rubber is voor ons dagelijks leven. Klik op onderstaand screenshot om de film te bekijken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonder het ons zelf te beseffen is rubber werkelijk overal en blijken veel dingen in ons dagelijks leven, welke voor ons vanzelfsprekend zijn, mogelijk dankzij rubber. Om dit te onderstrepen

 

Lees verder
Hofland Deltaflex normaal geopend op Bevrijdingsdag

Tolbert, mei 2021

Tijdens Bevrijdingsdag 2021 zijn wij normaal geopend.

Lees verder
Gesloten i.v.m. Koningsdag

Tolbert, April 2021

Vanwege Koningsdag zijn wij gesloten op dinsdag 27 april 2021.

Maandag 26 april zijn wij geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Ondanks de beperkingen wensen wij u toch een fijne Koningsdag. Stay Safe.

Lees verder
Hofland Deltaflex sponsort HPS Racingteam

Tolbert, April 2021

Hofland Deltaflex heeft zich als sponsor verbonden aan het racingteam van HPS racing. Dit team, actief in de Nederlandse OW PROCUP600 competitie, is opgezet rond coureur Mariska van Wijngaarden. Deze 28 jarige Friezin uit  houdt zich inmiddels een aantal jaren dapper staande in de mannenwereld die de Nederlandse motorracewereld is. Het was niet vanzelfsprekend dat deze dame op de motor over een circuit zou racen...

Lees verder
Gewijzigde openingstijden in verband met Pasen

Tolbert, april 2021

Vanwege Pasen zijn wij gesloten op maandag 5 april a.s.

Op Goede Vrijdag zijn wij wel normaal geopend.

Wij wensen u een fijn paasweekend.

Lees verder
Na 43 jaar met pensioen (of toch niet?)

Tolbert, 25 maart 2021

Op 1 februari 1978 trad hij in dienst bij, toen nog, Heeneman Rubbertechniek. Nu, 43 jaar later neemt onze "Nestor" Lammert afscheid van de rubberindustrie om van zijn pensioen te genieten. Erg lang neemt hij daar niet voor.

Lees verder