Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Hofland Deltaflex sponsor historische Koetsentocht

Tolbert/Leek, oktober 2019

Hofland Deltaflex Rubbertechniek was een van de sponsoren van de historische koetsentocht welke door het Museum Nienoord uit Leek was georganiseerd. Tijdens deze tocht waren zo'n 45 aanspanningen in historische setting aanwezig welke door de regio een rondrit maakten. De stoet trok veel bekijks. Hofland Deltaflex sponsorde met haar online webshop "Rubberwinkel.nl" deze mooie activiteit.

Lees verder
Hofland Deltaflex plaatst AED met buitenkast!

Tolbert, september 2019

Hofland Deltaflex Rubbertechniek in Tolbert heeft een AED laten plaatsen met een zogeheten “buitenkast” zodat deze ook toegankelijk is voor burgers of hulpverleners in noodsituaties.

Lees verder
Hofland Deltaflex normaal geopend tijdens vakantie

Tolbert, juli 2019

Tijdens de komende vakantieweken zal Hofland Deltaflex net als voorgaande jaren normaal geopend zijn. Wel zullen onze productiefaciliteiten met een kleinere bezetting draaien dan gebruikelijk, waardoor levertijden mogelijk iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

 

Lees verder
Gemeente Westerkwartier bezoekt Hofland Deltaflex Rubbertechniek!

Tolbert, juni 2019

Donderdagmorgen 20 juni bracht een kleine delegatie van de nieuwe gemeente Westerkwartier, waaronder burgemeester Wiersma en wethouder Pastoor, een bedrijfsbezoek aan Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV in Tolbert.

Directeur René Hoekzema liet zijn gasten op geheel eigen wijze kennis maken met het, overal aanwezige maar tegelijkertijd zo onbekende, product rubber. Ook onze veelzijdigheid en flexibiliteit zorgde regelmatig voor een verbaasde blik. En dan vooral het gegeven dat het "gewoon" uit Tolbert komt.

Ook de vele inspanningen die wij doen om maatschappelijk ons steentje bij te dragen op vele vlakken, maakte...

Lees verder
Hofland Deltaflex opnieuw erkend leerbedrijf

Tolbert, juni 2019

Al vele jaren is Hofland Deltaflex erkend leerbedrijf in diverse logistieke en commerciële opleidingen. Ons streven is om ieder jaar 1 stagiair een mogelijkheid te bieden voor een stageplaats. In het verleden bleek dit niet alleen geschikt voor een BOL of BBL opleiding te zijn, maar ook voor reïntegratie. Dus niet alleen vanuit scholen maar ook uit andere hoeken wordt een beroep gedaan op ons bedrijf. Sinds kort is Hofland Deltaflex opnieuw erkend als leerbedrijf door het SBB, een erkenning die geldt tot 2023. 

Lees verder
Gewijzigde openingstijden i.v.m. Hemelvaart en Pinksteren

Tolbert, mei/juni 2019

In verband met Hemelvaart zijn wij gesloten op donderdag 30 en vrijdag 31 mei 2019.

Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni zijn wij ook gesloten. 

Lees verder
Hofland Deltaflex levert sportvloer aan Fitclub Rodenburg

T olbert/Leek, mei 2019

Fitclub Rodenburg uit Leek heeft onlangs haar trainingsfaciliteiten uitgebreid met een breed scala aan krachttrainingsapparatuur. Hiervoor was een rubber vloer benodigd, waarbij de eigenaar de voorkeur had de vloer zelf te leggen. Hofland Deltaflex Rubbertechniek werd benaderd voor advies over de beste opties. Gekozen werd voor een duurzame vloer, gemaakt van gerecycled, hoogwaardig 

Lees verder
Hofland Deltaflex vernieuwd Zelfverklaring ISO26000

Tolbert, april 2019

Sinds 2014 werkt Hofland Deltaflex Rubbertechniek in haar gehele organisatie met de Zelfverklaring ISO26000. Deze verklaring waarin tal van aspecten binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen thema is vast gelegd is onlangs opnieuw beoordeeld op toepassingen en mag ook de komende periode weer de erkenning genieten. MVO is al vele jaren een vast thema dat hoog op de agenda staat van Hofland Deltaflex Rubbertechniek

Lees verder
Wegens pasen gesloten op 22 april

Tolbert, maart 2019

Vanwege Pasen zijn wij gesloten op maandag 22 april a.s.

Op Goede Vrijdag zijn wij wel normaal geopend.

Wij wensen u een fijn paasweekend.

Lees verder
RSG De Borgen bezoekt Hofland Deltaflex

Tolbert, maart 2019

Als onderdeel van ons ISO26000 MVO, is Hofland Deltaflex Rubbertechniek één van de technische bedrijven welke mee doet aan een pool die regelmatig groepjes leerlingen van RSG de Borgen ontvangt om hen te laten zien hoe de praktijk werkt. Dit in het kader van bijvoorbeeld natuurkunde waarin de theorie wordt gedoceerd van hetgeen wij doen (het vulcaniseren van rubber).

Op 18 maart mochten wij weer een groepje enthousiaste leerlingen ontvangen welke kennis maakten met de vele toepassingsmogelijkheden van rubber alsook de producten welke Hofland Deltaflex in haar assortiment heeft. Na dit theoretische gedeelte volgde ook vandaag weer een rondleiding waarbij de leerlingen zelf ook een machine mochten bedienen om te ervaren wat de techniek in de praktijk in houdt.

Ook nu waren de leerlingen weer bijzonder enthousiast en leergierig om diverse zaken te voelen, leren en beleven en kunnen we wederom terugkijken op een geslaagde morgen, waarbij de school het toeliet dat de "les" behoorlijk uitliep...

Lees verder