Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


PVC Producten Phthalaat vrij

Tolbert, september 2018

Wist u dat onze PVC producten als plaatmateriaal, snijmatten en stroken(gordijnen) 100% phthalaat vrij zijn? Al sinds vele decennia levert Hofland Deltaflex een breed assortiment producten in dit segment. Denkt u aan transparant PVC maar ook geribd, Polar (voor gebruik in bijvoorbeeld koel- en vries opslag, gekleurd en materiaal voor lastoepassing (zoals lasgordijnen).

Allemaal van uitstekende kwaliteit (Europees fabrikaat) en scherp geprijsd.

Ook montage materialen als ons Easymount inhaak systeem of het zeer eenvoudig te monteren Quickmount systeem behoort tot ons standaard leveringsprogramma en is veelal uit voorraad leverbaar.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Lees verder
Folkertsma gecrasht tijdens training Manx GP

Isle of Man, 18 augustus 2018

Tijdens een van de eerste trainingen voor de Manx GP, kwam coureur Bertus Folkertsma hard ten val. Na in de mountain sectie naast de baan te geraken ontweek hij ter nauwernood een muurtje en kwam terug op de baan, waar het hobbelig was door hoogte verschillen en hij alsnog ten val kwam. In eerste instantie leek de schade bij rijder en materiaal nog mee te vallen, maar uiteindelijk bleek Folkertsma toch letsel aan de schouder te hebben opgelopen, waardoor zijn deelname aan de Manx GP ten einde was.

Wij zijn blij dat het letsel van Bertus mee valt, daar crashes op dit circuit vaak slecht eindigen en niet zelden dodelijk zijn, en wensen hem een spoedig herstel.

Lees verder
Hofland Deltaflex verlengt sponsoring Bertus Folkersma Racing Team

Tolbert, juli 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft de sponsoring van het Motorsport team Folkertsma ook voor 2018 verlengd. Het team rond coureur Bertus Folkertsma, richt zich ook dit jaar op het rijden van de befaamde maar ook beruchte Manx Grand Prix op het britse eiland Man. In 2017 reed Bertus hier ook al, waar een TV documentaire van is gemaakt.

Daarnaast rijdt het team volgens planning nog enkele wedstrijden in het ONK Superbike.

Wij wensen Bertus heel veel veilige kilometers op Man.

Lees verder
Hofland Deltaflex neemt deel aan operatie Clean Sweep

Tolbert, mei 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV heeft zich geconformeerd aan de internationale actie Operation CLEAN SWEEP welke gericht is om de hoeveelheid zwerfafval te doen verminderen. In ons MVO beleid past een dergelijke actie prima, waardoor wij ons hebben aangesloten bij de aktie welke in Nederland is geïnitieerd door de overheid in samenwerking met o.a. onze branchevereniging NRK.
 

Lees verder
Hofland Deltaflex sponsor Samenloop voor Hoop Oldambt

Tolbert/Oldambt, mei 2018

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft zich verbonden als sponsor van de Samenloop voor Hoop - Oldambt. Deze 24-uurs loop, welke zal worden gehouden op 2 en 3 juni 2018 in de Blauwe Stad in de gemeente Oldambt. Met dit evenement wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding, een doel dat Hofland Deltaflex Rubbertechniek ook zeer belangrijk vind. 

Kijkt u voor meer informatie op  https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/groningen/oldambt/

Lees verder
Hofland Deltaflex gesloten op 10 en 11 mei

Tolbert, mei 2018

Vanwege Hemelvaart is Hofland Deltaflex Rubbertechniek gesloten op donderdag 10 en vrijdag 11 mei 2018. 

Lees verder
Hofland Deltaflex verdubbeld snijcapaciteit

Tolbert, mei 2018

Met de aanschaf van een 2e CNC gestuurde snijplotter, verdubbelt Hofland Deltaflex Rubbertechniek haar capaciteit in het snijden van producten uit rubber, pakkingplaat en zacht-pvc. Net als de eerste plotter, is de nieuwe ook van het Duitse merk Aristo.

Lees verder
Hofland Deltaflex gesloten tijdens Koningsdag

Tolbert April 2018

In verband met Koningsdag zijn wij gesloten op vrijdag 27 april.

Lees verder
Hofland Deltaflex breidt machinepark uit

Tolbert, Hamburg, April 2018

Binnenkort zal ons machinepark worden uitgebreid met een extra CNC gestuurde snijmachine, als aanvulling op onze productiecapaciteit. Gezien de groei welke wij doormaken hebben wij vorig jaar meermalen geconstateerd dat wij de vraag niet altijd optimaal konden realiseren, waardoor uitbreiding van onze productiecapaciteit een logisch gevolg is.

Net als bij onze huidige snijmachine hebben wij ook dit keer gekozen voor het duitse Aristo. Met deze uitbreiding zal ons streven "klaar terwijl uw wacht" voor kleine series en specials als het gaat om vlakke afdichtingen uit rubber- of pakkingplaat weer onze standaard zijn.

Medio mei 2018 zal de 2e machine operationeel zijn.
 

Lees verder
Hofland Deltaflex sponsor Danny de Boer

Tolbert/Staphorst, april 2018

Net als vorig seizoen zal Hofland Deltaflex Rubbertechniek zich als sponsor verbinden aan motorcoureur Danny de Boer. De Boer, ook bekend als "The Farmer #44", komt uit in het IDM kampioenschap Superbike1000. Dit jaar hoopt Danny een greep naar de titel te doen. Ondanks enkele vervelende blessures vorig jaar, bereikte de Staphorster motorcoureur toch nog een respectabele 4e plaats in het kampioenschap. 

De Boer is dit seizoen lid van het Yamaha MGM team.

Fotocredit: Henk Teerink

Lees verder