Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Het HPS Racingteam is gevormd rondom de 28 jarige Mariska van Wijngaarden uit Westereen (Friesland). Mariska valt op door haar ongelooflijke vechtlust en doorzettingsvermogen. Dat het logisch is dat Mariska heden ten dage op een motorfiets over een circuit racet, is absoluut niet het geval.

Op jonge leeftijd kreeg Mariska al te maken met ernstig gehoorverlies en zelfs doofheid tot gevolg, waardoor ze moest knokken om serieus genomen te worden en haar plaats in de maatschappij te verkrijgen.

Alsof dit nog niet genoeg is, kreeg ze op 15 jarige leeftijd ook nog eens de ziekte van Hodgkin (Lymfeklierkanker), hetgeen lange tijd van behandelingen en herstel tot gevolg had.

Nadat ze in contact kwam met teamleden Pieter en Rob, zorgden zij er voor dat ze haar droom waar kon maken: een racecarrière ontwikkelen. Sinds 2015 bestaat dit enthousiaste team en sinds kort heeft ze een geheel nieuwe motor waarmee ze uit komt in de OW ProCup 600.

Hofland Deltaflex is trots een bijdrage te mogen leveren aan de ambities van Mariska en haar mannen. Wilt u haar ook ondersteunen?

www.hpsracing.nl