Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Rapid Prototyping.

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft sedert eind 2014 de beschikking over een 3D printer, welke wij gebruiken voor prototyping. Hiermee heeft u bij nieuwe producten de mogelijkheid om in relatief korte tijd (afhankelijk van de grootte van het product) uw ontwerp te passen en te beoordelen. Dit bespaart u in eerste instantie malkosten.

Wij kunnen in 2 kwaliteiten printen: in PLA, een harde kunststof in de kleuren zwart, blauw, grijs metallic, wit, translucent en oranje. Ook kunnen wij in een zachtere kwaliteit (± 60° shore A) printen (enkel in wit).

Daarnaast kunt u bij ons ook uw ontwerp laten printen. Wij printen nulseries maar ook enkel stuks voor onze afnemers. De maximale grootte welke wij kunnen printen is ca. 400 x 260 x 190 mm. (l x b x h). Informeer nu geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor rubber profielen kunnen wij u sampling aanbieden in TPE. Dit materiaal lijkt op rubber maar kent een verwerking als kunststof, waardoor met name de bijdrage in de spuitplaatkosten ongeveer 1/3 zijn van een spuitplaat voor rubberproducten. Zeker voor producten waarbij u nog niet exact weet of het zal functioneren, is dit aan te bevelen.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.