Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Engineering

Hofland Deltaflex Rubbertechniek beschikt over veel kennis en ervaring in het verwerken van rubber, waarmee onze eigen engineering uw technische problemen kan benaderen. Hiervan zijn vele voorbeelden te noemen, waarbij een mooi voorbeeld is: het HDRT MIBS Impactblok. Dit stootblok voor dockshelters is zodanig ontworpen dat de levensduur vele malen langer is dan die van de reguliere blokken en ook de montagetijd vele malen korter is. Voor meer informatie over het HDRT MIBS Impactbloksysteem, kunt u contact opnemen met onze accountmanager Peter Wieland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ondanks de eigen kennis, werkt Hofland Deltaflex Rubbertechniek ook veel samen met andere bedrijven op het gebied, waaronder onze compounders, met wie wij voor vele toepassingsvraagstukken een oplossing konden bieden met een speciaal ontwikkeld compound.
 
Een van onze partners is het technisch adviesbureau Viaferro Engineering uit het Friese Nijbeets. Viaferro ondersteund ons regelmatig bij het ontwikkelen en tekenen van oplossingen voor technische vraagstukken. Voor meer informatie bezoekt u de website van Viaferro.