Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Over Hofland Deltaflex

Welkom bij Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV. Hofland Deltaflex Rubbertechniek is producent en groothandel van een breed assortiment technische rubberproducten. Daarnaast is Hofland Deltaflex Rubbertechniek al vele decennia bekend als leverancier van technische kunststoffen, zachte en metallieke afdichtingen, pakkingplaat, industriële- en compositieslangen en zacht PVC tochtdeursystemen.

Hofland Deltaflex Rubbertechniek vindt haar afnemers in vrijwel alle industriële segmenten, als ook in de scheepvaart en petrochemie. Tot 1993 actief te zijn geweest als Heeneman Rubbertechniek kent Hofland Deltaflex Rubbertechniek een lange historie aan de Zuiderweg in Hoogkerk, nabij Groningen.

In 1993 werd het bedrijf ingelijfd binnen de internationaal opererende Hofland Deltaflex Groep, dat in 1997 werd overgenomen door de Royal Econosto Group. In 2001 verhuisde het bedrijf naar een moderne productielocatie in het Groningse Leek.

Sinds 2006 is Hofland Deltaflex Rubbertechniek weer een zelfstandige onderneming en uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van technische rubberproducten, afdichtingen, slangen en PVC tochtdeursystemen. Zowel in Nederland als daarbuiten.

In 2011 concludeerde de directie dat de locatie in Leek te klein leek te worden om de sterke ambities van het bedrijf waar te kunnen maken. Dit resulteerde in een verhuizing in 2012 naar een aanzienlijk grotere locatie in het nabijgelegen Tolbert, waar het nu gevestigd is aan de Feithsweg 12.

Hofland Deltaflex Rubbertechniek kenmerkt zich door een platte, flexibele, organisatie met korte lijnen en is sinds 2018 ISO9001:2015 gecertificeerd.

 

 

 

Breed assortiment eigen producten
 

Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV produceert halffabrikaten en eindproducten in zowel kleine-(veelal custom-made) als grote series. Hierbij worden de meest voorkomende technieken ingezet als injectie- en compressiepersen, vulkanisatie en extrusie, maar ook stansen, lijmen, snijden, boren en andere activiteiten worden door ons uitgevoerd. Bij ons gaan vakmanschap en moderne productietechnieken hand in hand. Daarnaast wordt onder het private label HDRT diverse producten op de markt gebracht.

 

Machinepark en mengen van rubber
 

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en een magazijn met vele duizenden matrijzen. Het mengen van rubber in de gewenste samenstelling (compounderen) wordt in eigen beheer uitgevoerd, volgens onze eigen recepten. Ook assemblage werkzaamheden en het verlijmen, lassen en vulcaniseren van rubber op andere materialen als metaal of kunststof behoort tot onze activiteiten. Gezien de ongekende mogelijkheden welke rubber biedt, worden onze producten in vrijwel iedere bedrijfstak ingezet. Van scheepsbouw tot interieurbouw, van industrie tot transport: overal treft u rubberproducten en producten van Hofland Deltaflex Rubbertechniek.

 

Handelspakket
 

Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV biedt tegen zeer concurrerende prijzen een compleet pakket handelsproducten, welke doorgaans direct uit voorraad leverbaar zijn. Dit pakket omvat onder meer Temasil flenspakkingen en pakkingplaat, fenders, trillingdempers, celrubber, moosrubber, ringmatten, plaatrubbers, mangat- en tankdekselpakkingen, stopbus- en PTFE-pakking. Ook hebben wij een uitgebreid pakket slangen en koppelingen in ons assortiment.

Voor particuliere en hobby-matige klanten heeft Hofland Deltaflex in 2007 haar webshop rubberwinkel.nl gelanceerd. Ook hiermee was het bedrijf een van de eersten in Nederland. Rubberwinkel.nl geldt tegenwoordig als één van de belangrijkste webshops in Nederland op het gebied van rubberproducten.

De meeste van deze producten zijn uit voorraad leverbaar en af te halen bij onze verkoopbalie in Tolbert aan de Feithsweg 12.

Onze openingstijden zijn van maandag t/m. vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.