Specialisten in rubber, slangen en afdichtingen.


Metallieke Afdichtingen

Hofland Deltaflex Rubbertechniek kent een lange historie als leverancier van afdichtingen. Al decennia lang is Hofland Deltaflex  Rubbertechniek een bekende speler op de wereldmarkt als leverancier van afdichtingen. Niet alleen voor asbestvrije afdichtingsmaterialen, maar ook in metallieke afdichtingen heeft Hofland Deltaflex Rubbertechniek tal van mogelijkheden.

Specificaties:

Kamprofielen bestaan uit een, meestal RVS, metalen kern, met concentrische groeven aan beide zijden met een afdichtingslaag aan beide zijden. Kamprofielen zijn inzetbaar tot een druk tot 250 bar. Afhankelijk van de afdichtlaag,zijn kamprofielen inzetbaar tot wel 1000 ° C. Kamprofielen zijn geschikt voor toepassingen welke voldoen aan de specificaties voor flenzen (DIN, ASTM, EN, CSN, enz.), en kennen een zeer ruim stressbereik (zeer geschikt voor toepassingen met wisselende temperaturen en drukken) en minder gevoelig
voor montagefouten en geschikt voor flenzen in lichte en zware toepassingen. Kamprofielen beschadigen het flensoppervlak niet en kunnen eenvoudig worden verwijderd.« | Terug | »